Σεμινάρια Σιάτσου (Shiatsu)

kallirroon Post in Σεμινάρια-Seminars, Σχολή-School,Tags: , ,
0

Καλωσήρθατε στα εισαγωγικά σεμινάρια στο Σιάτσου με την καθηγήτρια Ane Grimseth, αντιπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Σιάτσου στην Ελλάδα!


Το Πολιτιστικό και Αθλητικό Σωματείο ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ διοργανώνει διήμερα ανοιχτά εισαγωγικά σεμινάρια στο ΣΙΑΤΣΟΥ, μια από τις πιο δημοφιλείς συμπληρωματικές-εναλλακτικές θεραπείες. Τα σεμινάρια θα γίνουν τα Σαββατοκύριακα 18-19 Φεβρουαρίου και 17-18 Μαρτίου 2012 και η διάρκειά τους θα είναι 12 ώρες συνολικά. Θα ισχύσει ως προκαταρκτικό για όσους θέλουν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους που θα οδηγήσει σε επαγγελματική πιστοποίηση.

Η λέξη Σιάτσου σημαίνει «πίεση με τα δάχτυλα» και οι διάφορες τεχνικές εμπεριέχουν πίεση χρησιμοποιώντας τους αντίχειρες, τα δάχτυλα, τις παλάμες, τους βραχίονες, τους αγκώνες, τα γόνατα, ακόμα και τα πέλματα κατά μήκος των ενεργειακών καναλιών ή μεσημβρινών, προκειμένου να ενεργοποιήσουν τη ζωτική μας ενέργεια να κυκλοφορήσει ελεύθερα στο σώμα. Άλλες τεχνικές περιλαμβάνουν διατάσεις και χειρομαλάξεις καθοδηγούμενες όμως από τη σωστή αναπνοή.

Επειδή ο αριθμός των ανθρώπων που μπορούν να τα παρακολουθήσουν θα είναι συγκεκριμένος, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για όσους δηλώσουν συμμετοχή.

Περισσότερες πληροφορίες:
ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ – Βόρειο Shaolin Kung Fu, Λεβήνου 71, Θέρισσος, Ηράκλειο, τηλ.: 6944322432, e-mail: kallirroon AT yahoo.gr (αντικαταστήστε το AT με @), site: shaolinkungfu.gr/shiatsu

« Prev: :Next »

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.