ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΟ ΣΙΑΤΣΟΥ / INTRODUCTORY SHIATSU SEMINAR

kallirroon Post in Σεμινάρια-Seminars
0

IMG_0079a

Το Α.Σ. ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ διοργανώνει ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΟ ΣΙΑΤΣΟΥ. Το σεμινάριο θα είναι δωδεκάωρο και θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 12-13 Σεπτεμβρίου στο ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ (Λεβήνου 71, Θέρισσος). Το σεμινάριο θα ισχύσει ως προκαταρκτικό για όσους θέλουν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους που θα οδηγήσει σε επαγγελματική πιστοποίηση.

Το ΣΙΑΤΣΟΥ είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και πιο σοβαρές εναλλακτικές θεραπείες. Η λέξη Σιάτσου σημαίνει «πίεση με τα δάχτυλα» και οι διάφορες τεχνικές γίνονται κατά μήκος των ενεργειακών καναλιών ή μεσημβρινών, προκειμένου να ενεργοποιήσουν τη ζωτική μας ενέργεια να κυκλοφορήσει ελεύθερα στο σώμα. Η διάγνωση καθώς και η θεραπεία μέσω Σιάτσου στηρίζεται πάνω στην Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική. Άλλες τεχνικές περιλαμβάνουν διατάσεις και χειρομαλάξεις καθοδηγούμενες όμως από τη σωστή αναπνοή.

Το πρόγραμμα που ακολουθούμε είναι σύμφωνα με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ΣΙάτσου. Ενημερωθείτε γι’ αυτό από την ιστοσελίδα του Συλλόγου: http://shaolinkungfu.gr/shiatsu

Επειδή ο αριθμός των ανθρώπων που μπορούν να το παρακολουθήσουν θα είναι συγκεκριμένος, αν συμπληρωθεί θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για όσους δηλώσουν συμμετοχή.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο Μάνο Ταμιωλάκη στο τηλ. 6944322432, e-mail: kallirroon@gmail.com, site:www.shaolinkungfu.gr

« Prev: :Next »

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.